Restaurant Victoria *** - Targu Neamt

Restaurantul Victoria va ofera posibilitatea petrecerii timpului liber, intr-un ambient elegant si rafinat, delectandu-va cu un meniu savuros.


Preparatele din meniul Restaurantului Victoria, au fost gandite pentru a satisface toate preferintele culinare. Va asteptam cu un meniu complex, din care nu lipsesc preparate traditionale dar si internationale, atata clasice cat si moderne.

Fie ca este vorba de servirea mesei in regim a-la-carte sau pentru a petrece momentele importante din viata dumneavoastra, va asteptam cu servicii de cea mai inalta calitate.

Galerie - Restaurant Victoria


Victoria Events - Restaurant Evenimente

Victoria Events se defineste prin experienta, profesionalism, flexibilitate si accesibilitate.


Locatie ultracentrala cu o capacitate de pana la 300 locuri, prevazuta cu parcare privata si spatiu ultrafunctional. De asemenea, atmosfera salonul de evenimente este controlata printr-un sistem de climatizare de ultima generatie care garanteaza confortul invitatilor dumneavoastra.

Ingeniozitatea organizarii, calitatea desavarsita a preparatelor, experienta echipei, atmosfera si grija fata de detalii definesc si contureaza imaginea locatiei ideale pentru organizarea unei game largi de evenimente de tipul: nunti, botezuri, banchete, aniversari, cocktailuri, petreceri private, evenimente corporate.

Galerie - Victoria Events